sábado, 3 de septiembre de 2016

Curs 2016-2017


S'apropa el fi de curs 2017  
Ja estem a l’última etapa del curs, els professors ja han de començar a posar notes  i per tant, cal que fem un últim esforç per tal d’aprovar-ho tot. Després d’aquest llarg curs, ens esperen unes llargues vacances de tres mesos. Alguns dels alumnes de l’escola hauran de comencar  amb l’ESO, altres comencaran un nou nivell d'estudis i  d’altres deixaran el centre per a poder estudiar en un altre lloc.
I com ja no queda gaire per acabar el curs i, encara que ens faci molta pena deixar els companys i amics, ens haurem d'acomiadar fins al curs que ve i per aixó i com cada any, ho celebrarem d'allò més bé! 
Us fem arribar la informació del sopar de pares i mares així com la festa de final de curs organitzades per l’AMPA: on hi haurà - a la primera - música, el concurs al "millor plat, música - i a la segona - jocs,  una bona merenda, canó d'escuma, inflables, sense cap mena de dubte, la opció més refrescant per a l'estiu. 




Ja és Nadal a l'escola
Com cada any en aquestes dates tan assenyalades, la escola  s’uneix a la celebració del Nadal. Cada curs  treballarà tradició de fer cagar el tió, cantar nadales i la decoració nadalenca.
La primera de les activitats serà  adornar el teatre perquè els infants s’emportin bons records juntament amb les  cançons que les educadores, les veritables creadores de moments importants en els seus primers anys de vida, els ensenyen. 

La segona és la realització de Fotos de Nadal, proyecte organizat per l 'AMPA i que fa mollta il.lusió a les families.  
La següent és la cantata de nadales al teatre  de l’escola les dies  dimarts 20 i dimecres  21 de desembre. I com a cloenda de totes aquestes activitats treballades a l’escola, es farà una degustació de turrons, polvorons i passtiseria àrabe que tant va agrada a tothom la darrera edició.


Volem desitjar-vos molt bones festes!!







ASSEMBLEA GENERAL DE L’ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE ALUMNES (AMPA) DE L’ESCOLA MATILDE ORDUÑA


AL TEATRE DE L’ESCOLA
DILLUNS 07 DE  NOVEMBRE
A LES 16: 30h
Què fem amb els nens per poder-hi assistir
i que estiguin ben cuidats ?
LUDOTECA GRATIS
DES DE 16:30h

ORDRE DEL DIA
       1.     Benvinguda al curs 2016- 2017
       2.     Presentació del balanç econòmic   del curs 2015-2016
       3.     Aprovació pressupost anual curs   2016-2017
       4.     Precs i preguntes


Volem recordar-vos que TOTS som socis de l’AMPA, encara que la Junta Directiva estigui formada per un grup reduït de persones, i és, entre TOTS que hem de tirar endavant amb aquesta associació, pel bé de l’Escola i dels nostres fills/es. És important que hi col·laborem al màxim, tant les famílies “veteranes” com aquelles acabades d’arribar a l’Escola.



Comenca la Lliga escolar 
d' Esplugues

La lliga escolar d’Esplugues és una competició esportiva de futbol sala amb ànim de formar els jugadors, com a persones i com a esportistes, tenint en compte l’aspecte competitiu, però sobretot, té la intenció de contribuir amb l’enriquiment de les experiències esportives dels més petits.


D’aquesta manera, per la temporada 2016/2017 es durà a terme una normativa que protegeixi el caràcter lúdic i esportiu de la competició;
CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES
La porteria ha de fer 3 metres d’ample x 2 metres d’alt amb sistema perquè no es tombi.
El diàmetre de la pilota és de 58 cm per les categories prebenjamí, benjamí i aleví.
L’àrea de la porteria i el punt de penal estarà situada a 6 metres de la línia de gol.
Per poder participar en la competició serà obligatori presentar la llicència esportiva.
Les pilotes d’escalfament són responsabilitat de cada equip i en cap moment l’equip local té l’obligació de cedir-ne a l’equip visitant.
Cada equip hauria de portar una petita farmaciola per fer primeres cures. La instal·lació hauria de disposar d’un joc de pitralls per evitar confusions en cas de coincidència de colors entre els dos equips.

Tots els equips hauran d’anar degudament uniformats, amb samarreta, pantalons i mitgetes, les samarretes aniran degudament numerades.

ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES
CURSO 2016- 2017
INSCRIPCIONES
LUNES 19, MARTES 20 Y VIERNES 23 DE SEPTIEMBRE DE 16.00 A 17.00 H.
JUEVES 22 DE SEPTIEMBRE  DE 9.15 A 10.00 H.
*SI NO PUEDES ACUDIR EN ESTE HORARIO ESCRÍBENOS A ampamatildeorduna@gmail.com

HOJAS DE INSCRIPCIÓN EN CONSERJERÍA Y EN LA WEB http://ampamatildeordunya.blogspot.com.es/



Estimades famílies:

Recordar que el curs proper escolar començarà el 12 de setembre.
 ¡ Benvinguts tots a la nostra escola !


No hay comentarios:

Publicar un comentario